Jammerbugt Kommune sætter tidligere asylcenter til salg med blik på alsidige anvendelsesmuligheder

Foto: Jammerbugt Kommune.
dato

Jammerbugt Kommune udbyder tidligere asylcenter i Tranum til salg

Jammerbugt Kommune er sat til at udbyde den tidligere ejendom for et asylcenter beliggende på Vestkystvejen 78 i Tranum. Denne ejendom er placeret nær Vesterhavet og Tranum by og strækker sig over omtrent 8,6 hektar. Det skaber en unik mulighed for fremtidige investorer eller udviklere.

Ejendommen byder på en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Dette omfatter muligheden for at etablere sommerhusgrunde eller faciliteter til brug for skole- eller fritidsaktiviteter. For at tiltrække en bredere interessentgruppe, er kommunalbestyrelsen åben for at aanpasse det nuværende plangrundlag, så det passer til forskellige potentielle fremtidige aktiviteter på området.

Interesserede vil finde et område bestående af i alt 22 bygninger. Disse inkluderer beboelsesejendomme, administrationsbygninger, fællesfaciliteter samt diverse lagerrum, der giver mange muligheder for udnyttelse af ejendommen.

For de, der er interesserede i at købe ejendommen, gælder det, at købstilbud skal være Jammerbugt Kommune i hænde senest den 8. maj 2024 klokken 8. Det er muligt at indsende tilbud både elektronisk via email på raadhus@jammerbugt.dk og per post til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro.

Dette salg repræsenterer en enestående chance for at investere i et område med stor potentiel værdi og alsidige anvendelsesmuligheder, støttet af Jammerbugt Kommunes vilje til at facilitere forskelligartede fremtidige projekter.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/til-salg-jammerbugt-kommune-udbyder-nu-det-tidligere-asylcenter-i-tranum/

Kilde: Jammerbugt Kommune