To børn fra Aabybro på scenen i Aalborg

Profilbillede

Den 13. november har Aalborg Teater repremiere på juleforestillingen Snefald, og mon ikke et par stolte forældre fra Aabybro er ekstra spændte på den forestilling, deres børn er nemlig med på scenen.

Familie Juleforestillingen Snefald på Aalborg Teater har en del børn med i stykket, når de spiller for publikum – og to af dem er fra Aabybro, skriver ugeavisen Aabybro Posten.  

Avisen kan fortælle, at Sander Konradsen og Josephine Vosgerau Overgaard er med i forestillingen. De skal spille med hver anden aften, da de ti medvirkende børn skiftes til at stå på scenen, så de ikke går glip af for meget af skolen, fritid med vennerne og andre aktiviteter.  

Forestillingen bygger på en norsk julekalender, og den handler om pigen Selma, der ønsker sig en familie af julemanden. Hun bor hos sin nabo, Ruth, og er ellers helt alene uden mor eller far. Herfra sker der en masse ting – især i landet Snefald, hvor julemanden bor.

Det er altså lidt af en magisk verden, de to unge skuespillere skal være en del af på scenen, og mon ikke selve oplevelsen også er ganske magisk for dem – for hvor ofte sker det, at man scorer en rolle i en juleforestilling på et stort teater som Aalborg Teater. 

Kilde: Redaktionen