Tandpleje i Jammerbugt sommerlukker men tilbyder nødhjælp til bøjlepatienter

Foto: Jammerbugt kommune.
dato

Tandplejen i Jammerbugt Kommune holder sommerlukket fra mandag 8. juli til og med søndag 11. august 2024.

I denne periode vil der dog være mulighed for nødhjælp til patienter med bøjle via tandreguleringsafdelingen. Denne afdeling vil holde åbent hver mandag i ugerne 28 til 32 på tandklinikken beliggende på Skolegade 2 i Kaas.

Tidsbestilling til nødhjælp kan foretages mandage fra klokken 8 til 10 på telefonnummer 72 57 85 10. Dermed sikres det, at patienter med akutte behov kan få den nødvendige hjælp trods sommerlukning.

Ved uopsætteligt behov for tandbehandling uden for klinikkens åbningstid henvises patienter til at kontakte en privat praktiserende tandklinik. Jammerbugt Kommune dækker udgifterne til den nødvendige behandling.

I tilfælde af tandpine på lørdage, søndage og helligdage kan Tandpinevagten kontaktes på telefon 70 20 02 55. Der kan bestilles tid fra klokken 9 til 10, således at akutte smerter ikke skal vente unødvendigt længe.

For tandskader, der opstår efter normal åbningstid, står lægevagten på Aalborg Universitets Hospital til rådighed. De kan kontaktes på telefon 70 15 03 00 og vil visitere til skadestuen efter behov.

Dette sikrer, at borgerne i Jammerbugt Kommune kan opnå den nødvendige tandbehandling, selvom den kommunale tandpleje holder sommerferie.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/tandplejen-holder-sommerlukket-1/

Kilde: Jammerbugt Kommune