Syng julen ind med sang og hygge

Profilbillede

Hvis du elsker sang og musik, så skal du tage med til arrangementet ”Syng julen ind” på tirsdag den 7. december i Aaby Kirke.

Sang er en stor del af julen, og derfor skal der for rigtig mange også helst en julekoncert eller to til for at skabe den helt rette julestemning. Hvis du har det på den måde, så er du velkommen til at kickstarte dit julehumør til julekoncert i Aaby Kirke den 7. december klokken 19.00.

Der er gratis adgang, og du kan forvente en aften med fællessang for alle, men der vil også være optræden med både solosang og korsang. Det er altså både en koncert og en aften, hvor du selv kan få lov til at synge med på de skønne julesange.

En ret god kombination, hvis du gerne selv vil synge, men samtidig elsker at læne dig tilbage og lytte til smukke toner. 

Når du træder ind i kirken klokken 19.00, så vil du møde ikke bare organisten, men også en kirkesanger, en trompetist og sangerinden Karen Marie Lyng. Der vil altså være en godt hold til at føre dig gennem aftenen i musikkens og julens tegn.

Kilde: Lokalavisen Aabybro