Svømmere indsamler over 70.000 kroner

Profilbillede

Fredag afholdt Aabybro IF Svømning et sponsorarrangement, der havde til formål at indsamle penge til klubben. Det blev til den helt store succes, det gik faktisk over forventning, da svømmerne svømmede 76.395 kroner ind på to timer. 

Ambitionerne var høje til fredagens sponsorarrangement, da Aabybro IF Svømning søgte at indsamle et beløb i omegnen af 60 tusinde kroner. Til sponsorstævnet svømmede svømmerne en time for at tjene penge til klubben. Men efter to timer viste ambitionerne sig at være for lave til start, da beløbet endte med at løbe op i hele 76 tusinde kroner. 

I kølvandet på det vellykkede arrangement udtalte klubben følgende:

"Vores forventninger var at ramme sidste års niveau på økonomien. Det gik over al forventning med et resultat på 76.395 kr svømmet ind på 2 timer."

Efter arrangementet var det også med stor glæde, da svømmeholdets cheftræner Stefan Stenberg Sørensen puttede nogle ord på arrangementets afvikling.

"Jeg er meget tilfreds, og svømmerne har gjort det super godt. Jeg vil gerne sige tusind tak til vores sponsorer. I er med til, at klubben kan overleve, og vi kan deltage ved aktiviteter og stævner, der kun bliver dyrere og dyrere."

Næste gang Aabybro IF's konkurrencehold skal i aktion er til Aalborg Cup d. 26-28 november.

Kilde: Cheftræner