Stor tilslutning til Pool Party i Aabybro Svømmeklub

Pool Party marts 2023 (Foto: Aabybro Svømmeklub)
dato

Af: Rasmus Grøn

Fredag d. 17 marts afholdte Aabybro Svømmeklub pool party for 110 glade børn.

Pool party var delt op i to hold. Først festede 30 børn i alderen 4-7 år. Efter de havde spist pizza og været i svømmehallen, hoppede der 80 8-13-årige børn i pizzabuffen og derefter i svømmehallen.

Aabybro Svømmeklub har de seneste år afholdt en kæmpe svømmefest, som hedder Pool Party. Festen starter med en pizza buffet og derefter fortsættes der inde i svømmehallen med discolys og DJ. Stemningen er høj og der bliver danset både i vand og på kanten.

Festen er delt op i 2 hold, hvor den første fest er for de yngste børn, de fester fra kl. 17.00-19.00. Derefter er det børnene, der er mellem 8 og 13 år som fester videre til kl. 21.00


Pool Party marts 2023 (Foto: Aabybro Svømmeklub)

En kæmpe tak!
For at kunne afholde sådan et arrangement, kræves der 25 frivillige. Arrangørerne vil gerne takke alle de frivillige, for at skabe en god, sikker og sjov fest for de 110 festglade børn. Aabybro Svømmeklub går meget op i sikkerheden. Og netop derfor var det vigtigt med en masse øjne på bassinet, samt livredder til at sikre, at sikkerheden var i top. Det uddyber Rasmus Grøn

”Det er vigtigt for os, at sikkerheden er på plads, derfor har vi flere livreddere for at sikre vandet, og derudover er de frivillige også med til at skabe tryghed og sikkerhed ved at være med i vandet og på kanten.”


Pool Party marts 2023 (Foto: Aabybro Svømmeklub)

Til Pool Party var der opstillet en fotostand, hvor børnene kunne få taget deres helt eget Pool Party billede. JA-Blikfang stod klar til at hjælpe os med ideen og valgte af sponsorere det flotte Pool Party banner. Det vil vi i fremtiden kunne bruge som reklame optil de næste fester og Jesper fra JA-Blikfang uddyber ”

"For mig handler det om, at give en god oplevelse til børnene og støtte klubben. Jeg er selv foreningsmenneske og ved hvad en sportsklub kan gøre for børn og deres fællesskab. Det vil jeg gerne støtte. Og specielt fordi det er et lokalt tiltag.”

Aabybro Svømmeklub siger mange tak for støtten!

Kilde: Rasmus Grøn // Aabybro Svømmeklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.