Så er det nu! Wolt kommer til Aabybro

Fra den 20. marts bliver det muligt at få leveret alt fra sushi til friskbagt brød og kager lige til døren på under 30 minutter (Foto: Wolt)
dato

Snart bliver det muligt at få leveret alt fra sushi til friskbagt brød og kager lige til døren på under 30 minutter. Fra onsdag d. 20. marts kommer Wolt nemlig til Aabybro og det vækker begejstring hos butikker og restauranter, der nu kan tilbyde hurtig levering af deres varer til de mange nordjyder.

De karakteristiske blå bude med de store termotasker på ryggen kommer snart til at pryde bybilledet i det nordjyske. For Wolt kommer til byen fra 20. marts, og dét glæder ejerne af Aaby-Bageren i Aabybro, Anders og Birthe Olesen, sig til. De har nemlig sagt ja til et samarbejde med leveringsplatformen.

“Vi synes, at det er et rigtig godt tiltag, som vi håber kan udvide vores kundegruppe. Vi har jo et ønske om, at en masse mennesker får øjnene op for nogle af de gode ting, vi laver her i Aaby-Bageren, så vi ser frem til at sælge en hel masse brød og kage,” fortæller Anders og Birthe Olesen.

Siden Wolt kom til Danmark i 2017 har danskerne taget platformen og dens muligheder til sig. Fra Helsingør til Frederikshavn dækker Wolt nu godt 70% af Danmarks befolkning med leveringer fra lokale restauranter, butikker og supermarkeder. Wolts kommunikationschef, Mikkel Tofte, fortæller om udvidelsen:

“Flere og flere danskere efterspørger den service, som vi leverer. Gennem de sidste par år har vi fået bekræftet på tværs af flere danske provinsbyer, at forbrugerne har fokus på den knappe tid i en travl hverdag. Hurtig og nem levering af dagligvarer, take-away, bagerbrød og meget andet er derfor en service, der giver genklang i hele landet. Så nu glæder vi os til forhåbentligt at fortsætte de gode takter i det nordjyske”.

Kan hjælpe de lokale forretninger
For mange virksomheder er det blevet afgørende at være til stede både fysisk og digitalt. For de danske forbrugere vil i større grad have det nemt, når der skal handles diverse varer, og med Wolt bliver det nu endnu nemmere at støtte de lokale forretninger.

“Vi håber selvfølgelig at kunne bidrage til, at butikker og restauranter i lokalområdet kan nå ud til endnu flere, end de allerede gør. For ude i de danske provinsbyer har vi kunnet mærke, at de lokale handlende også har et ønske om at kunne servicere deres kunder både i den fysiske som den digitale butik”, fortæller Mikkel Tofte.

Og det kan være en god forretning at komme på platformen som forretning. Tal fra Wolt viser, at 91 procent af alle ordrer via Wolt er supplerende salg til forretningen. Derfor ser Anders og Birthe Olesen også frem til, hvad Wolt-samarbejdet kan bidrage med til deres forretning - faktisk har de allerede lavet et væddemål med deres leverandør:

“Vi har lavet et lille væddemål med vores leverandør, fordi vi også er ved at etablere en webshop. Når begge dele er oppe at køre, så ser vi, hvem der sælger mest - webshoppen eller Wolt? Så det bliver rigtig spændende at se.”

Som virksomhed i Aabybro kan man enten blive en del af Wolts app eller tilkøbe levering via Wolt Drive, som er en løsning, der integreres direkte med ens eksisterende webshop. På den måde kan ens kunder få lynhurtig levering udenom Wolts app.

Nedenstående liste viser hvilke forretninger, der leverer med Wolt i Aabybro fra i morgen:
- Aaby-Bagerens Sandwich
- Café Rohde
- Grill hytten
- SushiMania
- McDonald’s
- Aaby-Bageren
- Bubble Waffle
- Ben & Jerry’s Store
- Royal Candy
- Lagkagehuset
- 7-Eleven

Øverst ses kortet, der viser, hvor præcis Wolt kan levere til i byen.

Kilde: Wolt
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.