Pool Party i Aabybro Svømmeklub

Foto: Aabybro Svømmeklub.

Fredag d. 13. oktober afholdt Aabybro Svømmeklub pool party for 100 glade børn.

Af: Aabybro Svømmeklub

Pool party var delt op i to hold. Først festede 40 børn i alderen 4-7 år. Efter de havde spist pizza og været i svømmehallen, hoppede der 60 8-13-årige børn i pizzabuffen og derefter i svømmehallen.

Aabybro Svømmeklub har de seneste år afholdt en kæmpe svømmefest, som hedder Pool Party. Festen starter med en pizza buffet og derefter fortsættes der inde i svømmehallen med discolys og DJ. Stemningen er høj og der bliver danset både i vand og på kanten.

Festen er delt op i 2 hold, hvor den første fest er for de yngste børn, de fester fra kl. 17.00-19.00. Derefter er det børnene, der er mellem 8 og 13 år som fester videre til kl. 21.00

Til denne Pool Party var der halloween tema. Så der var pyntet op med skelet, græskar, spøgelser samt meget mere. Børnene dansede til skelet dans ved den opstillede storskærm. Her kunne de hoppe op af vandet og få pusten til snacks og dans på kanten.

En kæmpe tak!
For at kunne afholde sådan et arrangement, kræves der 25 frivillige. Arrangørerne vil gerne takke alle de frivillige, for at skabe en god, sikker og sjov fest for de 100 festglade børn. Aabybro Svømmeklub går meget op i sikkerheden. Og netop derfor var det vigtigt med en masse øjne på bassinet, samt livredder til at sikre, at sikkerheden var i top.

Det uddyber Rasmus Grøn:

”Det er vigtigt for os, at sikkerheden er på plads, derfor har vi flere livreddere for at sikre vandet, og derudover er de frivillige også med til at skabe tryghed og sikkerhed ved at være med i vandet og på kanten”.

Kilde: Aabybro Svømmeklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.