Planer om teater midt i byen til sommer

Profilbillede

Allerede nu er forberedelserne godt i gang til sommerens kulturtilbud i Aabybro, og en af visionerne går ud på at opføre Robin Hood i anlægget.

Aabybro Teater- og Kulturforening planlægger at opsætte sit eget teaterstykke til sommer i anlægget ved Vestergade. Det skal være Robin Hood, og det er formanden for foreningen, der står bag planerne.

Det er en forholdsvis ny forening i byen, og formanden er også ret ny – det er tilflytter, dramaturg og lærer på Aabybro Skole, Signe Tølbøll Fischer, der har fået ideen, skriver Ugeavisen Aabybro Posten.

Avisen skriver, at foreningen blev dannet af fire teaterglade lokale sidste år, og den er allerede nu vokset til 30 medlemmer. Til sommer vil foreningen opsætte deres første stykke. Det bliver et friluftsspil, og det bliver blot et ud af flere projekter i fremtiden, fortæller formanden til Aabybro Posten.

Hun ser gerne, at der i Aabybro bliver endnu mere fokus på kulturlivet, og at folk får mulighed for at lykkedes med alverdens projekter, de har i tankerne. Der skal skabes rammer, som gør det muligt at lave kulturelle arrangementer, og det behøver ikke alt sammen have base i teaterverdenen. 

Men nu starter de altså med Robin Hood til sommer – og hvem ved, hvad det næste bliver. 

Kilde: Redaktionen