Oplev din nabokommune: 3 fede oplevelser tæt på dig

Profilbillede
dato

Bliver du i Nordjylland og holder sommerferie, så læs med her. Der er masser at opleve i din nabokommune. Vi har samlet tre gode bud på gratis oplevelser tæt på dig. 

Aalborg: Verdensklasse gadekunst  

Kommunens hovedsæde og den største by i Nordjylland byder på mange fantastiske kulturelle oplevelser. Nu kan du tage på en kunstnerisk byvandring og gå på opdagelse i byens street art-miljø. Alt du skal gøre er at hente en app, som guider dig gennem byen og dens flotte gadekunst.

Turen er en god måde at opleve byen på, mens du får nogle kilometer i benene. Den egner sig både til børn og voksne. Her kan du hente appen, som også rummer andre fede byvandringer i Aalborg. 

Nibe: Maritim idyl

Den lille by udenfor Aalborg er måske mest kendt for sin årlige festival, men byen kan meget mere end det. Her finder du brostensbelagte gader og en lystbådehavn med klassiske røde fiskerhuse. Hvis du vil nyde en sommerdag i maritime og hyggelige omgivelser, så er et besøg til Nibe oplagt.

Brug en sommerdag i den velbevarede købstad, og mærk historien i et ægte nordjysk fiskerleje. Find flere informationer om byen her. 

Hals: Hyggelig havneby

Ved Limfjordens udløb til Østersøen ligger Hals, der om sommeren summer af liv. Byen har både en fin havn og en børnevenlig strand. Du kan også se et par hvalkæber i naturlig størrelse, der står som byens varetegn.

Du kan også besøge Hals Skanse, som var et militært anlæg, der beskyttede Limfjorden mod fjendtlige fartøjer i renæssancen. Her kan du læse mere om området omkring Hals. 

Kilde: Redaktionen