Oplev din nabokommune: 3 fede oplevelser tæt på dig

Profilbillede
dato

Bliver du i Nordjylland og holder sommerferie, så læs med her. Der er masser at opleve i din nabokommune. Vi har samlet tre gode bud på gratis oplevelser tæt på dig. 

Lønstrup: Fyret, der blev flyttet

Imellem Løkken og Lønstrup ligger Rubjerg Knude Fyr, som i 2019 måtte flyttes længere ind mod land, da det var i fare for at styrte i havet. Fra toppen af fyret har du udsigt over Vesterhavet og det nordjyske slettelandskab, som blev formet under den seneste istid.

Tag traveturen gennem sandet til fyret og oplev et af Nordjyllands varetegn. Planlæg din tur og læs mere om Rubjerg Knude Fyr her. 

Hirtshals: Solnedgang på Trappen

Havnebyen Hirtshals er også kendt for et fyr, men hvis du vil opleve byens hjerte, skal du bevæge dig mod havnen. Her summer af liv om sommeren. Det store monument Trappen forbinder byens handelscentrum med havnen, og er et oplagt sted at se en smuk solnedgang.

Herfra kan du gå mod Husmoderstranden, hvorfra du har god udsigt til Hirtshals Fyr. Stranden er desuden bilfri og ligger tæt på byen. Tag din aftensmad to-go og nyd de nordjyske omgivelser.  

Her kan du læse mere om Hirtshals. 

Løkken: Badestrand og byliv

Byen er måske allermest kendt for sin badestrand – og det er med god grund. Den brede strand og det vilde Vesterhav har noget for enhver smag. Stranden egner sig både til den badeglade familie og den, der vil have noget mere action. Tag dit surfbræt eller andet vandsportsudstyr med og se, om du kan fange en bølge.

Efter en lang dag på stranden kan du trække dig tilbage i Løkkens hyggelige bymiljø. Byen byder på bolsjer, kulturliv og masser af nordjysk historie. Slå dig løs i en af sommerlandets mest spændende byer.

Læs mere om Løkken her.

Kilde: Redaktionen