Nyt fra Aabybro i politiets døgnrapport

Profilbillede

Aabybro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Afpresning

Nordjyllands Politi modtog en anmeldelse fredag formiddag, da en mand var blevet truet med at få lækket en intim video. 

Manden havde sendt videoen til vedkommende via mediet Discord. Han havde regnet med at modtageren var en kvinde. Det viste sig efterfølgende, at det ikke var tilfældet. 

Vedkommende, der har havde modtaget videoen, afpressede manden for penge. Manden havde allerede overført et mindre beløb, men han blev afpresset til at skulle overføre et større beløb snarest. Ellers ville videoen blive videredelt. 

 

 

Indbrud

I mens en beboer var på sygehuset var der indbrud i hendes hjem i Aabybro

Indbrudstyven havde stjålet en del smykker, som personen havde fået adgang til ved at bryde huset badeværelsesvindue op. Til det blev et koben, en mejselende og en klovende brugt.

Tyven gennemledte derefter hele huset, inden personen forlod boligen via en terrassedør. 

Indbruddet fandt sted mellem onsdag og fredag.

 

 

Narkotika fundet på Hjørring Gymnasium

Fredag ved middagstid var en narkohundefører til stede på Hjørring Gymnasium for at søge efter narkotika. Hundeføreren og hunden søgte i flere klasser på gymnasiet.

En gymnasieelev blev sigtet for at besiddelse af 0,95 gram hash – til eget forbrug. 

 

 

Medarbejder jagtede butikstyv

En medarbejder i et supermarked på Godsbanen i Aalborg satte efter en butikstyv fredag aften. Den formodede tyv havde været truende over for personalet forinden. 

Medarbejderen var løbet efter tyven via Sauers Plads og Danmarksgade. Her havde tyven smadret en grill i en baggård, inden han forsøgte at flygte ned i et kælderrum i Danmarksgade. 

En hundepatrulje blev sendt efter tyven og medarbejderen. Ved patruljens ankomst blev tyven anholdt.

 

 

Lille knallert stoppet

En ung mand blev stoppet på sin lille knallert på Reites Alle i Støvring, da han kørte alt for hurtigt. Knallerten, der kun må køre 30 km/t, blev målt til at kunne køre 52 km/t. Testen blev lavet på et rullefelt. 

Der nedlægges påstand om, at den unge mands førerret skal frakendes. 

Episoden fandt sted sent fredag aften.

 

 

Indbrud i is-depot

En ukendt indbrudstyv brød ind i et is-depot natten til lørdag ved at knuse et vindue med en jernstang. Jernstangen havde tyven efterladt foran vinduet.

Gerningspersonen havde kun været i et kontor, hvor skuffer og skabe var totalt gennemrodede. Alle andre rum var urørte. Da tyven forlod bygningen igen via vinduet, havde personen taget et større kontantbeløb fra et pengeskab med sig.

Depotet er placeret på Tarmvej i Aalborg Øst.

 

 

Hærværk

En bilejer fandt søndag morgen sin bil i en noget dårligere tilstand, end hvad han havde forladt den i. I løbet af natten havde en person udsat bilen for hærværk. 

Der var lavet ridser i bilen, vinduesviskere var knækkede, dækkene var punkterede og bilen stod åben. Indholdet fra bilen var spredt ud på parkeringspladsen på Lars Larsensvej i Farsø, hvor bilen var parkeret. 

 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi