Ny ejendomsvurdering kan ændre ejendomsskatten i Jammerbugt Kommune

Foto: Jammerbugt kommune.
dato

Opdaterede ejendomsvurderinger kan føre til ændringer i ejendomsskatten i Jammerbugt Kommune for årene 2021-2023

Ejendomsejere i Jammerbugt Kommune bør være opmærksomme på, at en ny ejendomsvurdering pr. 1. januar 2020 kan medføre ændringer i ejendomsskatten for perioden 2021-2023. Dette skyldes, at kommunen justerer ejendomsskatten bagudrettet i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Kommunalbestyrelsen har fastsat grundskyldspromillen til 32,850 af den offentlige vurdering af grundens værdi for de nævnte år. Ejendomsejere bør også være opmærksomme på de indførte begrænsninger i stigninger for ejerboliger, som er på 6,4% i 2021 og 2,8% i både 2022 og 2023.

Det fremgår, at kommunen vil udsende reguleringer af ejendomsskatten for 2021-2023 efterhånden som de nye ejendomsvurderinger integreres i IT-systemet. Vigtigt at notere er, at ejendomsejere kun vil modtage en regulering, såfremt den nye vurdering resulterer i en ændring af den tidligere fastsatte ejendomsskat.

Ved spørgsmål angående den nye ejendomsvurdering og dens konsekvenser for ejendomsskatten anbefales ejendomsejere at besøge vurderingsportalen.dk, som tilbyder detaljeret information og vejledning.

Disse opdateringer markerer vigtige ændringer for ejendomsejere i Jammerbugt Kommune, hvor ejendomsskatten vil blive justeret i tråd med de nyeste ejendomsvurderinger for at sikre retfærdig og lovmæssig beskatning.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/ejendomsskat-2021-2023/

Kilde: Jammerbugt Kommune