Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Aabybro - tirsdag den 16. februar

Kilde: Nordjyllands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Aabybro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Narkopåvirket bilist

Mandag eftermiddag kl. 1625 var der en patrulje, der bemærkede en bil i krydset Aalborgvej – Fristrupvej i Aabybro. Bilen blev standset og ved henvendelsen til føreren kunne politiet konstatere, at han var påvirket. En narkotest bekræftede mistanken, og føreren blev anholdt. Der blev udtaget en blodprøve.

Indbrud i værksted

Natten til tirsdag kl. 0241 blev der lavet indbrud i et værksted på Blåkildevej i Arden. Gerningsmanden havde brudt et vindue op og kommet ind i værkstedet den vej. Der var stjålet elektrisk håndværktøj og andet fra stedet. Der er endnu ikke klarhed over, hvor meget der er stjålet. Stedet er overvåget med video, der kan anvendes i den videre efterforskning.

Færdselsuheld med sneplov

Tirsdag nat kl. 0320 skete der et færdselsuheld med en mindre sneplov på Skolebakken i Aalborg. Sneploven kørte ad Skolebakken mod nord. Pludselig mistede føreren herredømmet over den og den væltede ned på venstre side. Der skete ingen personskade ved uheldet.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Flere artikler