Logistiksektionen ved ATW søger operativ logistiker til holdet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du svært ved at lade være med at blande dig, når samtalen falder på logistisk? Og kribler det i fingrene, når du ser en udfordring, der skal løses – og som du for resten nok kan gøre smartere end andre?

I så fald har Logistisksektionen en plads til dig!

Om os

Air Transport Wing (ATW) er hjemsted for forsvarets transport- og overvågningsfly. Vi træner og opstiller bidrag både til udsendelse internationalt i verdens brændpunkter og til løsning af nationale samfundsopgaver.

Vi skaber styrke gennem vores mangfoldighed og har et højt operationstempo med altid indsatte fly. Derfor giver vores motto ”Stærk og pålidelig – over alt” mening for Wingens medarbejdere.
”Alle, der har viljen til at bidrage positivt til opgaven, er velkomne ved ATW, og som medarbejder her bliver du en del af en moderne virksomhed, der har kultur for at værdsætte og udvikle den enkeltes kompetencer til fællesskabets bedste”, siger Chef ATW.

Om stillingen

Logistik er fundamentet for enhver opgave, der skal løses. Derfor har Logistiksektionen (A4) en helt essentiel rolle på ATW.

Det er her fra den centrale planlægning og strukturering foregår, hvis formål er at udvise den optimale understøttelse af træning, missioner, operationer og deployering. Hovedopgaverne relaterer sig derfor til logistik under skarpe indsættelser og øvelser samt støtte til besøgende enheder ved ATW.

A4 er en broget flok bestående af officerer og befalingsmænd. Arbejdsmiljøet er uformelt, fagligheden høj og humøret endnu højere. Vi hjælper hinanden, hvor vi kan, og vægter derfor samarbejde og faglig sparring højt – også på tværs af funktioner og kompetencer.

Vi har fingeren på pulsen, og vi er indblandet i alle former for ikke flyrelateret logistik, der foregår mellem ATW, FLK, FMI og leverandører. Du vil få en central rolle som logistisk sagsbehandler og ekspert på området.

Højest på ønskelisten er at få en person ind, der brænder for logistisk i alle afskygninger – og som ikke er bange for at springe helhjertet ud i nye opgaver.

Selvom logistisk og struktur lang hen ad vejen går hånd i hånd, leder vi efter en ny medarbejder, der tør udfordre ’plejer’, og som tør tænke ud af boksen i den måde, opgaver tilgås på. Kreativitet er derfor også et nøgleord i stillingen.

Det er vigtigt, at du trives i et dynamisk miljø med mange sideløbende opgaver. Du vil komme til at bidrage med planlægning og gennemførsel af ATW deployeringer til skarpe operationer og øvelser over hele verden.

Der er fart på, og vi har travlt! Derfor håber vi på at kunne byde velkommen til vores nye kollega allerede fra 01. juli 2023.

Din stol står på Flyvestation Aalborg, hvor din hverdag vil forløbe. Der kan dog forekomme rejseaktivitet i stillingen.

Om dig

Hos ATW er udvikling alfa omega. Vi vil – og skal – fortsætte med at være en dynamisk arbejdsplads. Derfor vægter vi initiativrighed, kreativ opgaveløsning og gåpåmod højt.

Stillingen kræver struktur, erfaring og forståelse. Derfor er du enten kaptajn eler en erfaren premierløjtnant der er i gang med VUK eller erklæret egnet til VUK. Du vil således skulle indgå en uddannelsesaftale og vil bestride stillingen med funktion i højere stilling.

Erfaring inden for området er ikke et ubetinget krav - men en god logisk sans er.

Teknisk baggrund kan i nogle tilfælde være en fordel, men det vigtigst er, at du er motiveret for at arbejde med logistik, og har lyst til at boltre dig i et omskifteligt miljø.
Hvis du kan sætte kryds i de to kasser, skal vi nok sørge for at udvikle dit logistiske potentiale, og give dig den nødvendige uddannelse for at kunne løse opgaverne.

Jobbet han være hektisk og omskifteligt i perioder. Derfor skal du være selvstændig og struktureret i din arbejdstilgang, og du skal trives i et arbejdsmiljø med mange bolde i luften. Af den grund er både operativ og administrativ erfaring et krav.

Du skal være i stand til at prioritere mellem opgaver og formå at gå systematisk og struktureret til værks. Du skal – for vi gør – sætte stor ære i faglighed og professionalisme.

Ud over en analytisk tæft, er gode kommunikationsevner en stor styrke i stillingen. Du vil få en stor berøringsflade med resten af ATW, og gode relationer er derfor essentielt. Dine kommunikative evner skal kunne bringes i spil på alle ledelsesmæssige niveauer.

Derudover er gode engelskkundskaber, både i skrift og tale, nødvendige i stillingen. Du skal desuden kunne opretholde alle gældende krav om indsættelsesparathed.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CH/A4, KN Peter D. Kristensen på telefon 4196 2946.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Camilla Boye ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9192 eller mail: FPS-CAB@mil.dk.

Ansøgningsfristen er 18. juni 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er til besættelse snarest.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Jammerbugt Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Flyvestation Aalborg, Thisted Landevej 53, 9430 Vadum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183376&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839109

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet