Julehjælp direkte fra lokal forretning i Aabybro

Foto: Redaktionen.
Profilbillede

I år har ejeren af Bog & Idé og Legekæden i det lokale center tænkt sig at give julehjælp til udsatte familier.

Der er mange måder at hjælpe udsatte familier med at få en bedre jul, og i Aabybro Centret har ejeren af Bog & Idé samt Legekæden besluttet, at i år vil han give en hjælpende hånd til en række af de familier, der ikke selv har råd til at give deres børn gaver til jul. 

Aabybro Posten har talt med ejeren, Klaus Simonsen, der forklarer, at han har lyst til at hjælpe de udsatte familier, fordi det gør ondt i hjertet, når børn er nødt til at lyve i skolen om de julegaver, de måske slet ikke har fået. 

Sådan skal det ikke være. Sidste år støttede Klaus Simonsen den lokale Lions Club, som også gør et stort arbejde for at skaffe julehjælp.

I år vil han gerne selv gøre noget mere, og derfor vil han modtage ansøgninger fra folk, der har brug for hjælp, og derefter laver julegavepakker med ting som legetøj, spil eller bøger. 

Hvis du gerne vil ansøge om hjælp hos Klaus Simonsen, så kan du aflevere et brev, sende en mail eller en besked over Facebook. Det er klart, det er kun folk, som virkelig har brug for hjælp, der får den – så derfor må ansøgningen gerne indeholde noget viden om den familie, der søger.

Det kan være et lille skriv om, hvem de er og hvorfor de søger. Der er ingen krav om dokumentation for, at man ingen penge har, forklarer Aabybro Posten.

Kilde: Redaktionen