Jammerbugt Kommune sætter ind for rene strande med pølsevogn, sponsorater og ekstra tiltag

Foto: Jammerbugt Kommune.
dato

Kommunen går forrest i kampen for renere strande og lokker med pølsevogn og sponsoreret støtte

Den 16. marts bliver en bemærkelsesværdig dag i Jammerbugt Kommune, idet der afholdes en stor strandrensning fra klokken 10 til 13. Den frivillige indsats har til formål at gøre strandene rene og klar til sommersæsonen.

Under arrangementet kan de deltagende frivillige nyde et måltid fra den åbne pølsevogn som tak for deres indsats. Mødestederne for denne store dag er fordelt på fire populære strande: Thorup Strand, Slettestrand, Rødhus Klit Strand og Saltum Strand.

Borgmester Mogens Christen Gade har i den forbindelse udtrykt vigtigheden af denne årlige tradition og opfordret borgerne til at deltage. At holde strandene rene er ikke kun en investering i et pænt lokalområde men også en vigtig faktor for turismen.

Shippinggiganten Mærsk støtter op om initiativet ved at sponsorere arrangementet, hvilket inkluderer et støttebeløb til de folkeoplysende foreninger, der medbringer mindst 15 medlemmer.

Også på andre fronter gøres der en indsats for at forbedre oplevelsen ved Jammerbugtens strande. Kommunen har besluttet at installere ekstra strandkasser efter en periode med problemer med overfyldte containere.

Erhvervs- og turistchef Mette Greisen Damsgaard udtrykker optimisme for den kommende sommersæson, som forventes at blive travl baseret på antallet af bookinger. Dette fortæller om et vedvarende højt interesseniveau for ferie- og weekendophold i området, trods tidligere udfordringer.

Med disse initiativer demonstrerer Jammerbugt Kommune en proaktiv tilgang til at sikre både velholdte strande og en vellykket turistsæson. Arrangementet og de efterfølgende tiltag er klare eksempler på dette engagement.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/kom-til-strandrensning-med-aben-polsevogn/

Kilde: Jammerbugt Kommune