Jammerbugt kommune genudbyder tidligere asylcenter for at tiltrække flere købere

Foto: Jammerbugt Kommune.
dato

Jam­mer­bugt Kommune genudbyder det tidligere asylcenter i Tranum for at øge antallet af bud

Vestkystvejen 78 i Tranum, en ejendom tæt på Vesterhavet og Tranum by, bliver nu genudbudt af Jammerbugt Kommune i håb om at tiltrække flere købstilbud.

Ejendommen har et grundareal på ca. 8,6 hektar og består af 22 bygninger. Disse inkluderer både beboelsesejendomme, administrations- og fællesbygninger samt lager. Den store ejendom byder derfor på adskillige muligheder for potentielle købere.

Kommunalbestyrelsen er åben for at ændre plangrundlaget, så en række fremtidige aktiviteter kan finde sted på ejendommen. Mulige anvendelser inkluderer blandt andet yderligere sommerhusgrunde samt skole- og fritidsformål.

Skriftlige købstilbud skal være mærket "Bud – Vestkystvejen 78, Tranum" og skal indsendes senest fredag den 9. august 2024 kl. 8. Tilbuddene kan sendes på mail til raadhus@jammerbugt.dk eller per post til Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro.

Besigtigelse af ejendommen og dens omgivelser bliver grundigt dokumenteret med flere medie- og dokumentationsmaterialer. Der vil blandt andet være luftfoto af arealet med Vesterhavet i baggrunden, samt billeder af aktivitetshuset, køkkenet, boldbanen og administrationsbygningen. Yderligere vil der også være billeder af Tranum-området, herunder vandreområderne Tranum-Fosdal, skovområderne, skovlegepladsen og Tranum Strand. En video af ejendommen og arealet er også tilgængelig.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/jammerbugt-kommune-genudbyder-det-tidligere-asylcenter-i-tranum/

Kilde: Jammerbugt Kommune