Få inspiration til årets juledekoration på Aabybro Skole

Profilbillede

Haveselskabet Jammerbugten inviterer til en aften fyldt med inspiration til, hvordan du skal lave årets juledekoration. Det foregår på Aabybro Skole i aulaen.

Der er snart ikke lang tid til 1. december. Og her skal de første juledekorationer gerne stå klar på bordene, så lysene kan blive tændt og hyggen indfinde sig. Du kan naturligvis købe dig til dine juledekorationer, men du kan også lave dem selv – og hvis du gerne vil godt i gang med det, så er der masser af inspiration at hente til julehygge-arrangement med Haveselskabet på byens skole den 11. november mellem klokken 19.00 til 22.00.

Her vil dekoratør Kirsten Dahl fra Solglimt i Svenstrup vejlede dig til at lave årets juledekoration. 

Kirsten Dahl er født til at arbejde med blomster. Hun er vokset op på et gartneri, og har arbejdet i blomsterbutik siden 1988. Hun overtog sin nuværende butik i 1992 og har undervist i blomsterkurser lige så længe, som hun selv har arbejdet i blomsterbutik. 

Så der kommer til at være styr på tingene, når du skal guides gennem aftenen kun afbrudt af hygge med kaffe og juleknas. Det koster 125 kroner at deltage, og så får du kaffe og knas undervejs. Hvis du er medlem af Haveselskabet, koster det dig kun 100 kroner. 

Kontaktperson og tilmelding til arrangementet finder du via linket www.haveselskabet.dk

Kilde: Redaktionen