Få dit juletræ leveret til døren fra dit nærmiljø

Profilbillede

Lions Aabybro tilbyder en perfekt ordning til dig, der gerne vil have et juletræ, men ikke selv kan komme ud og hente det – de kan stå for levering og afhentning af årets juletræ.

Der kan være flere gode grunde til, at du ikke selv kan få hentet juletræet i år. Men det skal ikke være skyld i, at du ikke kan invitere julestemningen indenfor. Du har nemlig den mulighed i år, at du kan få Lions Aabybro til at levere dig et juletræ – og de henter det skam også igen efter nytår.

Lions Aabybro sælger juletræer, og det er et nyt tiltag, at de leverer til adressen og henter igen. Selve leveringen sker mod en lille donation til Lions Aabybro, og det gælder kun indenfor bygrænsen af Aabybro, Birkelse og Ryaa, skriver Aabybro Posten.

Hvis du gerne vil købe et juletræ og selv udvælge det, så sælger de som altid også juletræer direkte – det gør de fra træhytten i Aabybro Centret, hvor der også er juletombola. Det er frivillige folk, som står for salget af træerne, og der vil være salg på fredage, lørdage og søndage. I ugen op mod jul udvides åbningsdagene.

Hele overskuddet fra salg af juletræer og juletombola går ubeskåret til værdigt trængende mennesker primært i den gamle Aabybro Kommune.

Kilde: Lokalavisen Aabybro