En god snak om bøger med kaffe og lækkerier

Profilbillede

Hvis du er interesseret i bøger, så tag forbi biblioteket i Aabybro den 26. oktober, hvor der er bogcafé, og der vil være en spændende snak om alle de gode bøger, du bør læse over vinteren.

Findes der noget bedre end et par timer på langs med en god bog i hånden og intet til at forstyrre læsningen…arhhh! Har du det sådan, så vil du sikkert sætte pris på at få en masse ny inspiration til de næste bøger, du skal kaste dig over.

Den inspiration kan du få, når Aabybro Bibliotek inviterer til Bogcafe den 16. oktober mellem klokken 19.00 til 21.00. 

Her vil tre lokale bibliotekarer kommer med deres indlæg og anmeldelser af den kommende sæsons bøger – du vil blive inspireret og i det hele taget kunne deltage lystigt i bogsnakken, når der ellers er tid til det. 

Vinter er lig med hyggetid, og det er for mange også lige med tid til at læse bøger, så hvorfor ikke tage forbi bogcaféen og få gode råd og tips til, hvilke bøger du skal stikke næsen i, nu hvor det bliver koldere og koldere udenfor.

Det koster 60 kroner at være med, og for det vil du få en kvalificeret og god bogsnak samt the/kaffe og lækkerier. Meld dig til på www.jammerbugtbibliotekerne.dk 

Kilde: Jammerbugt Bibliotekerne