Døgnrapporten i Aabybro: fredag den 15. oktober

Profilbillede

Aabybro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aabybro – personbil beslaglagt grundet kørsel i frakendelsestiden

Torsdag den 14. oktober om eftermiddagen lagde politiet mærke til en personbil i Aabybro, som man besluttede sig for at slå op i politiets IT-systemer. Ejeren af bilen – en mand i 60’erne – var frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere hændelse, hvor ejeren havde kørt i frakendelsestiden. Han var desuden blevet dømt for spirituskørsel.

Politiet standsede derfor bilisten til kontrol.

Det viste sig, at det var ejeren af bilen, der sad bag rattet. Han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Grundet flergangstilfælde blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation. Den sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

 

Fjerritslev – spiritusbilist anholdt

Spirituskørsel – dét blev en 34-årig bilist sigtet og anholdt for, da politiet standsede hans varebil til kontrol på Aggersundvej i Fjerritslev fredag den 15. oktober ved 02-tiden.

Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man bilisten i at deltage i en alkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Aalborg – bilist kørte galt og forlod ulykkesstedet

Torsdag den 14. oktober – kort inden midnat – fandt et færdselsuheld sted på E45 i nærheden af Aalborg. En 42-årig bilist mistede her herredømmet over sin personbil, hvilket medførte, at han kørte ind i et skilt og rullede rundt, inden bilen landede på alle fire hjul. Ifølge anmelder steg føreren ud af bilen og forlod omgående gerningsstedet ad en afkørsel.

En beredskabspatrulje ankom kort efter til stedet. Både personbilen og det påkørte skilt havde modtaget større materielle skader. Anmelder gav politiet signalementet på den undløbne fører, hvorefter man runderede i området for at finde frem til vedkommende. 

Få timer senere lød det over politiets radio system, at en patrulje havde fundet bilisten. Han blev sigtet og anholdt for brud på færdselsloven og kan nu – blandt andet – se frem til en betragtelig bøde.

 

Frederikshavn – knallert kørte i forkert retning på ensrettet cykelsti

Onsdag den 13. oktober om morgenen standsede politiet føreren af en lille knallert på Brønderslevvej i Frederikshavn. Føreren kørte i den forkerte retning af en ensrettet cykelsti og sigtes derved for brud på færdselsloven med en bøde til følge.

 

Lendum – 700 liter olie stjålet fra garage

Mellem torsdag den 7. oktober kl. 12:00 og torsdag den 14. oktober kl. 22:35 fandt et indbrud sted på Tårsvej i Lendum, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i en garage. Indbrudstyven stjal her ca. 700 liter olie fra en tank, hvorefter vedkommende forlod gerningsstedet ad den der, som var opbrudte i forbindelse med indgang til gerningsstedet.

Har du set mistænkelig færden på Tårsvej i Lendum? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg – indbrud i kælderrum

En ukendt gerningsmand begik indbrud i et kælderrum på Absalonsgade i Aalborg mellem onsdag den 29. september kl. 07:30 og mandag den 4. oktober kl. 12:30. Blandt de stjålne genstande var en række ernæringssupplementer. 

Har du set mistænkelig færden på Absalonsgade i Aalborg? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi