DGI Huset Aabybro præsenterer: Fittest of the fittest 2024

DGI Huset Aabybro Fittest of the fittest
Profilbillede
dato

NYHED! DGI Huset Aabybro inviterer alle til en spændende og udfordrende oplevelse med 'Fittest of the fittest 2024'. Arrangementet finder sted lørdag den 14. september kl. 14.00 på Jens Møllers Vej 3, 9440 Aabybro.

Til dette event vil deltagere blive testet både fysisk og mentalt på en 4-5 km lang rute gennem Aabybro. Ruten vil byde på en række udfordrende opgaver, der kræver styrke, hurtighed og snuhed. Dette er din mulighed for at teste dine grænser og få en uforglemmelig oplevelse!

ALLE kan deltage, så længe man er fyldt 15 år og kan svømme mindst 100 meter uden brug af hjælpemidler. Der er fire klasser, som man kan tilmelde sig: Herrer 1 (15 - 45 år), Herrer 2 (46 år og opad), Kvinder 1 (15 - 45 år) og Kvinder 2 (46 år og opad).

Prisen for deltagelse er kun 150 kr. De endelige vindere i herre- og dameklassen vil, ud over diverse præmier, få deres navne ophængt i DGI Husets stræde. Er det dig, som skal vinde titlen 'DGI Huset Aabybro Fittest of the fittest 2024'?

Tilmeld dig og dine venner her: https://lnk.dk/fittest

Formålet med dette arrangement er at introducere et nyt og aktivt tiltag i byen. Det er et orienteringsløb, hvor deltagere vil møde mange forskellige forhindringer og udfordringer, der tester deres grænser både fysisk og mentalt. Det handler om at 'performe' på alle parametre inden for almindelige sportsområder og samtidig vise balance, snarrådighed, styrke og mod.

DGI Huset Aabybro ser frem til det kommende arrangement:

"Vi forventer en fed dag med deltagere i alle aldre, og vi håber på stor opbakning fra byen. Vi glæder os til at give folk en dag, de ikke vil glemme."

Kilde: DGI-Huset Aabybro