DGI Huset Aabybro lancerer nyt Bryd Vanen hold i uge 37

Kom med på vores nye Bryd Vanen forløb - kun for kvinder.
Profilbillede
dato

DGI Huset Aabybro offentliggør stolt deres nye 'Bryd Vanen' forløb for kvinder med opstart i uge 37. Efter forårets kæmpe succes med samme program ønsker DGI Huset at gentage succesen ved at tilbyde endnu et forløb.

Programmet starter tirsdag den 10. september 2024 kl. 17.00 og består af et 8-ugers struktureret forløb med både fysisk træning, kostvejledning, fysioterapi og sportspsykologi. De deltagende kvinder vil blive guidet af et kompetent team, der sikrer personlig træning og sund livsstilsrådgivning.

Forløbet indeholder blandt andet to ugentlige intensive træningspas, fitness tests ved start og slut, en opstartssamtale og sundhedstjek, kostworkshops, psykologsamlinger samt medlemskab i en lukket Facebook gruppe med mulighed for løbende spørgsmål til trænerne. Der er kun 10 pladser tilgængelige, så man skal være hurtig for at sikre sig en plads. Prisen er 2.000 kroner og sidste frist for tilmelding er den 16. august.

DGI Huset forklarer, at det nye forløb er en unik investering i ens eget velvære og fællesskab og opfordrer alle interesserede kvinder til at tilmelde sig hurtigst muligt.

For mere information og tilmelding, besøg: https://lnk.dk/brydvanenefteraar
Kilde: DGI-Huset Aabybro