DGI Huset Aabybro hylder syv seje kvinder efter endt forløb

Disse seje kvinder har brugt de seneste 6 uger på at kæmpe for deres sundhed og trivsel. (Foto: DGI Huset Aabybro)
Profilbillede
dato

Forleden fejrede DGI Huset Aabybro sejren for syv fantastiske kvinder, der havde deltaget i det seneste Bryd Vanen forløb. Deres ihærdige indsats og dedikation har virkelig gjort en forskel, og DGI Huset er utroligt stolt af deres præstationer og det stærke fællesskab, de har opbygget.

Disse seje kvinder havde brugt de seneste 6 uger på at kæmpe for deres sundhed og trivsel. Deres rejse omfattede forskellige former for træningspas, sessioner med DGI Husets fysioterapeut, samtaler med DGI Husets psykolog og kostvejledning, hvor de var aktive deltagere i køkkenet og fik inspiration til sund og lækker madlavning.

Afslutningen på forløbet blev fejret med en energifyldt træningssession efterfulgt af fælles madlavning og spisning. Her fik de mulighed for at evaluere deres rejse og fejre deres resultater sammen.

Det var en aften fyldt med smil, glæde og stolthed over, hvad de havde opnået som hold.

Deltagerne fortæller selv, at det har været en kæmpe fornøjelse for dem, og de alle har nydt det fra dag 1 af, samtidig med at de har fået utroligt meget ud af det og rykket sig rigtig meget på forskellige parametre - både træningsmæssigt, på kostdelen og psykologdelen, hvor de har vendt nogle tanker i hovedet om, hvorfor man gør og ikke gør noget forkert.

Hver af disse kvinder har rykket sig på forskellige parametre, og DGI Huset er dybt imponeret over deres dedikation og viljestyrke. Deres fantastiske sammenhold har været inspirerende at være vidne til, og det er en styrke, der heldigvis fortsætter.

"Det betyder rigtig meget for os, at vi har haft sådan en stor succes med dette her hold, hvor der har været god energi og humør samt gå-på-mod lige fra starten af. Vi glæder os til at se, at de fortsætter den gode stime her i DGI Huset," lyder det fra DGI Huset Aabybro.
Kilde: DGI-Huset Aabybro