Bliv en kvalitetsbevidst laborantpraktikant hos Eurofins - En spændende mulighed for faglig udvikling!

Profilbillede
dato

Er du en kvalitetsbevidst person der skriver struktur med store bogstaver? Vil du være en del af en virksomhed i udvikling, hvor din faglige udvikling bliver vægtet højt? Så søg ind som laborantpraktikant hos os.

Bliv en del af en af verdens største og mest ambitiøse laboratorievirksomheder, hvor du kan se frem til et spændende udviklings- og læringsforløb, og vil indgå i de forskellige laboratorieteams sammen med dygtige arbejdskolleger.

Eurofins er en international laboratoriegruppe, der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder inden for adskillige industrier.
Eurofins VBM Laboratoriet A/S er ledende inden for miljø- og geotekniske analyser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter og dermed ydelser inden for jordforurening, indeklima og bygningsscreening, mv. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, rådgivning om prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne.

Jobbeskrivelse
Vi søger engagerede og dygtige laborantpraktikanter, med opstart februar 2025.

Hos Eurofins får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo, i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø.
Som laborantelev hos os får du mulighed for at præge hverdagen, hvad enten det angår idéer til nye arbejdsområder, brug af ny teknologi, eller andre tiltag til gavn for både virksomheden og medarbejdere. Der er meget kort vej mellem ledelsen og medarbejderne, og koblet med en uformel stemning, søger vi at få det meste ud af vores medarbejderes viden og idéer.

Du vil komme til at arbejde med en bred række kemiske miljøanalyser:

  • Prøveforberedelse af miljøprøver og bygningsmaterialer
  • Resultatbehandling af miljøprøver og bygningsmaterialer
  • Arbejde med og vedligehold af analyseinstrumenter, enten GC-FID, GC-MS eller mikroskop
  • Kvalitetsarbejde i henhold til ISO 17025 (DANAK)

Kvalifikationer
For at tiltræde en stilling hos os forventer vi, at du har afsluttet grundforløbet på en laborantskole eller et erhvervsakademi.

Som person er du stabil, har en positiv tilgang og arbejder med et stort drive. Derudover er du kvalitets- og ansvarsbevidst og har en struktureret og systematisk tilgang til dit arbejde. Endvidere er du god til at planlægge din arbejdsdag og få afsluttet dine opgaver på ordentlig vis.

Derudover vægter vi højt at:

  • Du har gode samarbejdsevner og en fleksibel indstilling til tingene
  • Du har lyst til at arbejde med kvalitetsforbedringer og optimering af eksisterende processer, under anvendelse af bl.a. LEAN
  • Du er villig til at udfordre traditioner i forhold til at effektivisere processer
  • Du forstår, skriver og taler dansk, samt har godt kendskab til IT og Office-pakken

Yderligere oplysninger
Vi tilbyder
Et godt arbejdsklima med en uformel omgangstone. Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens største laboratorier.
Forløber og afsluttes dit praktikforløb tilfredsstillende, vil der være mulighed for fastansættelse efterfølgende. Der er tale om en fuldtids-praktikperiode på et år.

Arbejdstid
Du vil indgå i afdelingens arbejdsplan. Typisk ligger arbejdstiden mellem kl. 07.00-18.00 på hverdage.

Arbejdssted
Du kommer til at arbejde på laboratoriet med adressen: Industrivej 1, 9440 Aabybro (tæt på Aalborg).

Tiltrædelse
1. februar 2025 og under hensyntagen til din uddannelsesplan.

Vil du vide mere
Vil du vide mere om elevstillingerne, er du velkommen til at kontakte laboratorieleder Christian Gamst, e-mail: christian.gamst@etn.eurofins.com eller Daniel Jhaf Madsen, e-mail: DanielJhaf.Madsen@etn.eurofins.com. Du kan læse mere om Eurofins VBM på www.VBMlab.dk og www.eurofins.dk.

Husk, at du skal have gennemført grundforløbet på en laborantskole eller et erhvervsakademi for at komme i betragtning som laborantpraktikant.

Ansøgning
Send dit CV, ansøgning, uddannelsespapir og andre relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet" Vi holder løbende samtaler og opfordrer derfor til, at du ansøger hurtigst muligt.

Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde
Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-).

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra premissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 62.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 62 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2023 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,515 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Jammerbugt Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VBM Laboratoriet A/S, Industrivej, 9440 Aabybro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058156

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet