Bliv en dygtig TIG-svejser i Aabybro hos EVAPCO Europe A/S

Profilbillede
dato

Har du lidt erfaring med svejsning eller har taget nogle kvalificerende kurser i svejsning, så har du nu muligheden for at blive en dygtig svejser i en virksomhed i Aabybro. De mangler dig, der har lyst til at lære at TIG-svejse med fodpedal i tyndrør på 0,6 mm.
Det er ikke et krav, at du har svendebrev – vi leder efter en, der har lidt svejseforståelse eller nogle svejsekurser, og som gerne vil lære håndværket.
Du vil få din daglige gang i Aabybro i en ordreproducerende virksomhed, som laver store anlæg til hele verden.
Stillingen her skal betragtes som en fastansættelse, men du vil starte i en Try & Hire-stilling igennem Randstad.

arbejdsopgaver•Svejsning
•Ophæftning
•Kvalitetssikring


arbejdsforholdEVAPCO har behov for fleksible medarbejdere og tilbyder en attraktiv lønpakke.
Virksomheden har højt til loftet og går langt for medarbejderne. Der bliver afholdt personalearrangementer i løbet af året både fra virksomhedens og personaleafdelingens side.
Virksomheden følger Industriens Overenskomst.

evapcoEVAPCO Europe, som er et fuldt ejet datterskab af EVAPCO inc., har siden firmaet stiftelse leveret varmevekslere, tørkølere og luftkølede kondensatorer til alle applikationer i overensstemmelse med kundens krav, ønsker og behov. Evapco Europe A/S designer og producerer alle deres produkter på fabrikken i Aabybro, Danmark.
Deres produkter bruges bl.a. til køling af fødevarer og bygninger samt i forskellige industrielle processer, hvor kvaliteten er et fokuspunkt. EVAPCO-koncernen har tilsammen 28 fabrikker i forskellige lande med hovedsæde i USA og et europæisk hovedkontor i Belgien samt et verdensomspændende salgsnetværk.

ansøgning og spørgsmålRandstad håndterer rekrutteringsprocesserne på vegne af EVAPCO, og du skal derfor sende din ansøgning via linket. Alle ansøgninger vil løbende blive vurderet. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstad, konsulent Jesper Høgh, på +45 92 92 16 38. Alle henvendelser behandles fortroligt.

om randstadHos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Jammerbugt Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Vesterå, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6059112

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet