Bliv en dygtig svejser i en ordreproducerende virksomhed i Aabybro

Profilbillede
dato

Har du lidt erfaring med svejsning eller har taget nogle kvalificerende kurser i svejsning, så har du nu muligheden for at blive en dygtig svejser i en virksomhed i Aabybro. De mangler dig, der har lyst til at lære at TIG-svejse med fodpedal i tyndrør på 0,6 mm.
Det er ikke et krav, at du har svendebrev – vi leder efter en, der har lidt svejseforståelse eller nogle svejsekurser, og som gerne vil lære håndværket.
Du vil få din daglige gang i Aabybro i en ordreproducerende virksomhed, som laver store anlæg til hele verden.
Stillingen her skal betragtes som en fastansættelse, men du vil starte i en Try & Hire-stilling igennem Randstad.

Jeg læser dit cv i uge 32 efter sommerferien og vender retur.

¤arbejdsopgaver
•Svejsning
•Ophæftning
•Kvalitetssikring

¤arbejdsforhold

EVAPCO har behov for fleksible medarbejdere og tilbyder en attraktiv lønpakke.
Virksomheden har højt til loftet og går langt for medarbejderne. Der bliver afholdt personalearrangementer i løbet af året både fra virksomhedens og personaleafdelingens side.
Virksomheden følger Industriens Overenskomst.

¤evapco
EVAPCO Europe, som er et fuldt ejet datterskab af EVAPCO inc., har siden firmaet stiftelse leveret varmevekslere, tørkølere og luftkølede kondensatorer til alle applikationer i overensstemmelse med kundens krav, ønsker og behov. Evapco Europe A/S designer og producerer alle deres produkter på fabrikken i Aabybro, Danmark.
Deres produkter bruges bl.a. til køling af fødevarer og bygninger samt i forskellige industrielle processer, hvor kvaliteten er et fokuspunkt. EVAPCO-koncernen har tilsammen 28 fabrikker i forskellige lande med hovedsæde i USA og et europæisk hovedkontor i Belgien samt et verdensomspændende salgsnetværk.

¤ansøgning og spørgsmål
Randstad håndterer rekrutteringsprocesserne på vegne af EVAPCO, og du skal derfor sende din ansøgning via linket. Alle ansøgninger vil løbende blive vurderet. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstad, seniorkonsulent Jesper Høgh, på +45 92 92 16 38. Alle henvendelser behandles fortroligt.

¤om randstad
Randstad er verdens største HR-udbyder og ‘partner for talent’. Vi giver lige muligheder til alle uanset baggrund og hjælper kandidater med at forblive relevante på et hastigt skiftende arbejdsmarked. Vi tror på et inkluderende arbejdsmarked, hvor alle kan være sig selv og føle sig velkomne.
Vores markedsindsigt og store kendskab til arbejdsmarkedet hjælper virksomheder med at opbygge en kvalificeret, mangfoldig og fleksibel arbejdsstyrke, og vi støtter mennesker og virksomheder i at nå deres fulde potentiale. Det er det, vi er her for, og det er det, der motiverer os hver dag.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group. Vi formidler dagligt arbejde til over 600.000 mennesker verden over og er førende inden for rekruttering, karriererådgivning og fleksibel arbejdskraft i Danmark, med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Jammerbugt Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Vesterå, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079045

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet