Begynderstævne var en god oplevelse for AAIF

Foto: Nicklas, Johannes og Karoline, samt træner Rasmus // Rasmus Grøn.
Profilbillede
Mattias Sundroos

I weekenden var Aabybro IF Svømning til Begynderstævne 1 i Aalborg med mange positive ting at tage med derfra
Begynderstævnet i Aalborg er en svømmeturnering for øvede svømmere. Men det er et stævne med det sociale i højsædet og man mødes med jævnaldrende børn/unge under gode, sjove og afslappende forhold. 

Der er 4 stævner fordelt over sæsonen, som afholdes på skift af de deltagende klubber og så er det rigtige svømmestævner tilpasset børn, som ikke har prøvet at deltage i konkurrencesvømning før.

"Det gik rigtigt godt. Svømmerne svømmede tre løb hver og de formåede under stævnet at opklare begge skills opgaver", siger svømmeskoleleder Rasmus Grøn. 

Aabybro svømmeklub deltog med 3 svømmere og 1 træner: Nicklas, Johannes og Karoline (svømmere), og Rasmus (træner), som alle levede op til Rasmus' forhåbninger og endda mere til: 

"Jeg er mere end tilfreds, vi havde en svømmer som svømmede en 100m disciplin. Derudover, så fik alle tider med hjem, som de kan sammenligne med til næste begynderstævne, som er d. 14 november i Vadum"

Derudover kommer Rasmus med en klar opfordring:

"Vi vil rigtig gerne have flere svømmer med til stævnet, da det giver noget helt andet end til undervisningen"

Næste begynderstævne er 14 november i Vadum (øvede svømmere). Inden da har vi flippercup på hjemmebane d. 24 oktober, hvor svømmere fra vores begynder og let-øvede deltager.

Kilde: Rasmus Grøn, Svømmeskoleleder