Babycafé og babyrytmik på biblioteket

Profilbillede

Tag din baby med til babycafé på Aabybro bibliotek den 1. december. Her kan du få stimuleret motorikken og nyde samværet med andre babyer og deres forældre.

Hvis du gerne vil ud og lave noget rart med din baby - noget der er godt for både motorik og humør, så tag sammen ned på biblioteket i Aabybro den 1. december, hvor der er babycafé.

Der er en sundhedsplejerske til stede, du kan spørge til råds, og så vil du ellers få en masse gode idéer til, hvordan du bedst kan give dit barn gode betingelser for at udvikle sine bevægelsesmæssige færdigheder. 

Der er mange, som gerne vil være med til babycafé, og derfor er det delt op i to hold. Hvis du har en baby mellem 0-6 måneder, skal I med på hold 1, som er fra klokken 10.00 til 10.45. Har du en baby fra 6-12 måneder, hører I til på hold 2. I skal møde op mellem klokken 11.00 til 11.45.

I er meget velkomne til at blive i caféen efterfølgende og lege, hvis I er med på hold 1. 

Det er gratis at være med, og I skal blot dukke op til den hyggelige formiddag sammen med andre babyer og forældre. Det er både godt for babyens bevægelse, men også rart som voksen at se andre forældre og snakke med dem om livet med en baby på sidelinjen.

Kilde: Jammerbugt Bibliotekerne