Aabybro Svømmeklub fik vist sig godt frem ved Nordjyske Cup

Holdfoto af Aabybros svømmere sammen med cheftræner Stefan Stenberg. Caroline Larsen, Christian Abrahamsen, Tobias Strunge, Magnus Rom, Josephine Lynge, Rikke Lund, Holger Sørensen, Thor Henningsen og Christian Bjerregaard var med til stævnet. (Foto: Aabybro Svømmeklub)
Profilbillede
dato

Af: Aabybro Svømmeklub

MASSER AF GOD SVØMNING så vi ved sæsonens førte stævne i Hjørring. I dag var 9 af vores konkurrencesvømmere til Nordjyske Cup -

Opstartsstævne på sæsonen! Vi fik en masse gode løb med os hjem og et hav af medaljer. Nogen kickstarter sæsonen med 100 % PR - skud ud til Josephine Lynge Andersen, Thor Lund Henningsen, Caroline Sulbæk Larsen & Rikke Lund!

Vi havde faktisk 61,54% Personlige rekorder (PR). Det er i top 3 til hele stævnet – hvilket er imponerende når man tænker på at de fleste kun har svømmet i 2-3 uger.

Der blev svømmet holdkap i 4 x 50m Butterfly, hvor Christian, Thor, Magnus og Tobias lavede en rigtig flot tid (Foto: Aabybro Svømmeklub)

Det blev til masser af medaljer, her er Caroline Sulbæk Larsen og Rikke Lund efter de vandt sølv i brystsvømning i deres respektive årgange. (Foto: Aabybro Svømmeklub)

Kilde: Aabybro Svømmeklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.